Pannacotta made by us. ;)

HEJ SVEJS! Ligger hemma i soffan och har precis kommit hem från Michaela. Kvällen var mysig! Vi åt en dessert som vi har gjort, pannacotta, yummi. Idag ska jag gå och lägga mig tidigt för imorgon ska jag gå upp redan klockan 6, på en söndag. :o Jag ska åka och kolla på min systers cup. Efter det blir det träning och sedan att vara med bästaste Mathilda. :D

Q: Vad ska du göra imorgon?

Animera dina bilder.

Hej! Förut fick jag lite frågor om hur jag animerar bilderna. Jag animerar i antingen photoshop, som jag gjorde hos Mathilda. Annars gör jag det i www.picasion.com men där kan man inte få bilderna större än 400. Och om du ska ha en header på blogg.se så måste den vara 800 men där kan man iallafall animera sina bilder.



Wihoo!

Hej! Nu är jag väldigt glad! Igår skickade jag in en idolbild till lisa mellert och nu har hon lagt upp den och jag har fått besöksrekord! JAAAAA!<3

Nu sitter jag hos Michaela och om en halv timme kommer alla gäster hit så vi ska fixa oss. Det kommer bli dålig uppdatering idag men bara för att ni är så grymma så kommer jag BLOGGA MYCKET MER IMORGON.
PUSS!

Kalas

Hej, sitter i bilen med Michaela och vi ska på kalas hos hennes farfar :) därför kommer uppdateringen inte vara bra men nu mår jag illa! Puss!


Yeeey!


Äntligen kommer bilden:)

Haha


Wilma här

Tjo!
Passar på att slänga in ett inlägg här, fredag idag!
Gissa vilken låt som spelas ;)


JAG MÅSTE TYVÄRR SKJUTA UPP ATT LÄGGA UPP BILDEN!

Hejsan, som rubriken lyder kommer inte bilden upp än. Mobilen har knappt något batteri. Efter jag vart med Mathilda gick jag hem och kollade på tv, spelade alltså inte fotboll utan valde den latare varianten istället. Senare kom pappa och vi åkte iväg och handlade. Bilder på det jag köpte kommer antagligen upp imorgon. Jag är sjukt nöjd och jag sitter i den nu. Jag kan ju bara säga att det var ett underbart bra köp och billigt. Nu sitter jag och kollar på fotboll också en latare variant, vilken latmask jag låter som.. ;) Nu ska jag kolla vidare och läsa lite bloggar, Puss.

Jag tipsar: :D


Denna låten ska jag och några kompisar sjunga på musiken i skolan så den ska jag öva på!! :D

FUN WITH MY FRIEND!

Hallå där! Sitter hemma hos Mathilda hemkommen från skolan för en liten stund sedan. Just nu sitter vi och kollar på top model. Kommer bjuda på en ganska rolig bild sedan från NO:n. Ja, ni ska få se hur kul jag och min kompis har det på lektion, haha. Snart ska jag gå hem från Mathilda för att hon ska på bio, kul för henne. För mig blir det lite plugg sedan drar jag mig antagligen mot fotbollsplanen för att lira med några kompisar, om någon är där.
Bjuder på bilder från bildarkivet på mig och Mathilda.
KRAM!

FUN WITH MY FRIEND!

Hallå där! Sitter hemma hos Mathilda hemkommen från skolan för en liten stund sedan. Just nu sitter vi och kollar på top model. Kommer bjuda på en ganska rolig bild sedan från NO:n. Ja, ni ska få se hur kul jag och min kompis har det på lektion, haha. Snart ska jag gå hem från Mathilda för att hon ska på bio, kul för henne. För mig blir det lite plugg sedan drar jag mig antagligen mot fotbollsplanen för att lira med några kompisar, om någon är där.
Bjuder på bilder från bildarkivet på mig och Mathilda.
KRAM!

Waah

Ledsen för sjukt dålig uppdatering idag! Nu sitter jag och borstar tänderna för jag är ur trött men jag ska nog inte sova än. Har precis duschat efter fotbollsträning. Märker att jag inte pratar så mycket om fotboll utan mer bara att jag vart där, funderar på att göra ett inlägg om bara det. Vad tycker du? Idag har jag vart i skolan och varit med Julia.
Puss


Nytt inköp -Skinnjacka







Q:Vad tycker du om jackan? Jag blir glad om du skriver vad du tycker. Puss.

Gårdagens -New body!!

Mina  saker kom igår. Detta köpte jag.

Ankle socks.

Girl hipster


Ledsen för sjukt dålig kvalitet på bilderna.

Gross insperation. Fotorunda #3







Helt oredigerade bilder men vad tycks?<3



Elin tipsar -Kent, utan dina andetag.

Denna låten rekommenderar jag starkt, den är grym!

Bra bok!

Hejsan! Nu har jag alla bilder på datorn och det kommer inlägg under dagen, tidinställda. Just nu sitter jag och läser i min bok och om den är spännande. Det kommer absolut en reccension om denna bok senare. Nu ska jag läsa ut den. Puss.


Bra bok!

Hejsan! Nu har jag alla bilder på datorn och det kommer inlägg under dagen, tidinställda. Just nu sitter jag och läser i min bok och om den är spännande. Det kommer absolut en reccension om denna bok senare. Nu ska jag läsa ut den. Puss.


#Fotorundan 2



Fina Jessica.


Haha, det var lite lustigt med denna bilden! Tog den nämligen utan att kolla på kameran bara satte den bakom skon. :D

Redan starat

Som ni kanske såg så la jag ut en bild alldedes precis, det är från fotorundan med Jessica. Vi var ute förut och bilderna kommer snart ut. :D HÅLL KOLL! :D

#Fotorundan


Partaj

Hej! Nu ligger jag i soffan och kollar på Partaj! Riktigt skoj faktiskt men nu är det slut! Idag har jag varit med Michaela och övat på läxan! Provade min...... som jag skulle skriva om idag men jag hann inte, eller mest för att jag inte orkade! Men det kommer antagligen upp imorgon. Ni får ha det bra och god natt! Jag ska blogga bättre imorgon! :)<3


Jag är med och tävlar!

Om en ear cuff hos www.lillylondon.blogg.se Örhängena designar hon själv och de är sjukt snygga! Kolla bara här hur snygga man kan vinna!! :)


Planteringsmästarna! :)

Hejsan! Jag och Michaela tar vara på detta underbara väder vi har! Så vi satte igång med att plantera! :)
Namn fick de också!
Majsen: Majsan!
Ärtan: Märta
Paprikan: Petra
Ärtan: Åke
Gurkan: gurkan den X1 :)

Vad tycker du om namnen?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2972686/images/2012/pic_195456942.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2972686/images/2012/pic_195456944.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2972686/images/2012/pic_195456958.jpg" class="image">


Tjenare!

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på film. Det blir ingen träning för mig imorgon för jag har hosta. (riktigt hårdhosta) :( Men har ni haft en bra dag? Det har jag, imorgon kommer bilder på min nya ... Mamma köpte till mig idag ;)<3 puss


Vi chillar.

HEEEEJ! NU SITTER JAG OCH MICHAELA I MIN SOFFA OCH CHILLAR. VI SKA SNART IVÄG OCH KOLLA PÅ FOTBOLL SEDAN KÖPA GLASS. MÄRKTE ATT IGÅR VAR DET DEN FÖRSTA GLASSEN JAG KÖPTE FÖR ÅRET. :D SOMMAREN ÄR PÅ GÅNG. NÄSTA VECKA KOMMER CALIPPO SHOTS TILLBAKA, DEN ÄR NU SLUTSÅLD VI VÅRAN LILLA AFFÄR SÅ DÅ SKA JAG VARA SNABB MED ATT KÖPA EN. WIHO. MER UPPDATERING SENARE.
image description
FRÅN GLASSPREMIÄREN. :D

Godermorgon :)

Ligger i sängen nu med Michaela och kollar på Eva & Adam :)

Bjuder på bilderna ;)


:)

Hejsan! Jag sa ju att vi antagligen skulle komma långt i filmen idag, men icke. Haha, Michaela glömde sin kamera och manuset hemma. Nu sitter vi och kollar på the voice Sverige och nu var det visst nyheter, yes.. Eller nä. Skit samma, idag ska vi vara uppe sent och vi ska kolla på film! Haha! Förut gick vi till affären och jag köpte glas, mums.


Chena ;)

Sitter och myser i soffan, hela dagen har jag spelat fotboll och haft kul. Snart kommer Michaela och om vi ska ha kul! Ikväll hoppas vi på att komma långt i filmen. KRAM

Bilder från bloggarkivet.

You're the only thing I miss♥


Jag och mina söta vänner på NO:n. :)


Rekommenderar! :D

Hallå spatsiba, här är ryska påsten. ;) Nu ska ni få ett maffigt inlägg för att jag inte bloggat speciellt mycket idag.


Förut var jag i skolan och det gick väldigt bra efter skolan gick jag hem och sedan gick jag till fotbollsplanen. Där var jag ganska länge och det var kul! Sedan gick jag hem och åt samtidigt som jag gjorde läxorna.

Nu har jag suttit och läst i min bok och har kommit ganska långt faktiskt.
Jag rekommenderar denna starkt!!


Den är lite sorglig men den är klart läsvärd.
Det finns flera böcker i denna serien och ordningen ser ut så här:

Först: Eldens hemlighet (som vi läste i skolan).

Sedan Eldens gåta som jag inte har läst men ska göra det när den kommit in på bibloteket:

Och sist Eldens vrede:

Jag tycker att
du ska läsa dessa böcker.


Effekten infrared film♥


Jag kommer, jag är nästan där ♥


Det var väl bra! :)<3


LALALALALAAAAA!

Jag är sur för att jag har fått en vanlig tralala låt på hjärnan, det är störande.. 
Jag var ju som sagt på träning för en stund sedan, det gick väldigt bra och det var
KUL! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kan ju skriva vad jag gjort idag.
Vaknade och gick till skolan, i skolan hade vi en sooft dag, seriöst så hade vi typ mer rast än lektion. + att vi fick sluta tidigare för att våran film hackade. Efter skolan jag hem till Mathilda, vi satt sjuukt sociala vid datorn och sedan åt vi mellanmål. Efter ett tag spelade vi sims och det var kuul! Sen gick jag hem och gjorde i ordning mig och bloggade.:D Men nu ska jag duscha.

Tralalalaalalaa.


YEY!

Ni är duktiga, hög statistik idag!
För en liten stund sedan så kom jag hem från Mathilda och gjorde iordning mig för fotbollsträning. Nu sitter jag redo en liiten stund för tidigt men det är bättre än försent. Snart ska jag gå iväg till Alicia! :D Slänger antagligen in ett inlägg ikväll efter träning men håll utkik efter ett tidinställt inlägg med en ny redigerad bild. :D
Puss


Tummen upp för friskhet, tummen ner för förkyldning. :(♥


I'm just a happy girl, you know.


Imorse klippte mamma min lugg, vad tycks?


Today's


NEEEEEEEEEEEEJ!

Alla bilder raderades från mobilen och datorn så det blir tyvärr inga bilder från förut. :(

Biblioteket!

Hejhej! Nu sitter jag hemma hos Mathilda och vi har precis spelat sims. Förut (efter skolan) åkte vi nästan direkt inte till centrum och lånade böcker. Dessa bilder lånade jag:
www.google.se
När vi väl var där kom vi på att vi gärna ville fika så vi stack iväg och fikade :).
Det kommer en bild från det senare. Sedan åkte vi hem och åt. Efter det har vi bara spelat Sims och haft det skönt!
Quiz: Vad har du gjort idag?

Header fixad! ♥

Tjabba! Jag och Mathilda slängde ihop en animerad header, vad tycks? Något du tycker jag ska ändra? Jag blir glad om du tycker till ska du veta.

2 cool 4 school

God morran, tyvärr stämmer inte rubriken, i wish. Idag blir det nationella prov i matte, snart kommer Mathilda hit. Om ni har tur kommer det inlägg när jag är i skolan. Puss.

Från det ena myset till det andra!

Nu med mamma och Maria Wern!


Mys<3

Hejhej! Nu blir det mys med Mathilda samtidigt godis och familjen annorlunda! :)


@mathildas place

Hej! Just precis @Mathildas place nu. :D Vi sitter och kollar på tv och kollar på datorn lite. Idag hade jag religionsprov i skolan och det gick faktiskt bra! Sista lektionen var spanska och det var segt som vanligt men att räkna till trettio är enkelt så det gick faktiskt bra där också. Igår uppdaterade jag min mobil så allt försvann men sen förklarade en kompis till mig att jag kunde hitta dem på datorn så det var ju tur för mig! ;) Puss.
En gammal bild på mig och Mathilda. :D


Plommonhjärta<3


Min lilla plutt<3


Charlie, min lilla älskling. Han har nu börjat bli en utekatt för att vi anser det som bättre för honom. Han får springa ut lite ibland men inte allt förlänge. Han gör en liten söt sak, han går ut och springer av sig, kommer in och äter och går på kattlådan. Sen sover han som en stock. Min lilla plutt, jag älskar dig<3

Blomfotografi

Fotade lite blommor! :)


God morgon!

Hej mina bloggläsare/sömntutor! Idag har jag sovmorgon och det är skönt! Innan har jag haft sovmorgon på Fredagar men det är skönare att ha det på Måndagar tycker jag. Idag har jag en vanlig måndag. Sista lektionen är spanska, vilket innebär en lång och seg dag. Men det är tur att Måndagen är gjord sen.


Kiwi!


Åt precis en kiwi, nu kliar det i hela min mun och sticker.. :/<3 Men det var det värt, det var gött som satan! ;)

Fotbollsmatchen.

Hej! Tänkte berätta lite om matchen som jag spelade.
Imorse åkte jag och världens goaste lag iväg och spelade match, det gick ganska bra och det var ett grymt lag vi mötte. Men vi "vaknade" inte förrän vi hade gjort första målet.. Och då var det ganska lite tid kvar men vi hoppas på vinst nästa gång, det var faktiskt första matchen för året. Det slutade 2-1 till dem. Men efter matchen åkte vi tillbaka till klubbstugan och duschade. Samtidigt som vi hade hög musik och sjöng, haha. Puss!

www.weheartit.com

Hejsan!

Nu sitter jag och ska snart äta thai mat! Jag bloggar mer sen<3


Nästa match!

Wiho, nu ska vi äga dom! Bloggar med sen. ;D

Animera dina bilder.

Hejsvejs! Vill ni veta hur man gör animerade bilder? Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om? Vad tycker DU?




Hundar minns människor, katter minns platser.



Ja det gjorde han verkligen. Han var ute idag, först ute lite själv och han lärde sig att gå ut en bit men kom sedan hem. Som ordspråket säger: " Hundar minns människor, katter minns platser."

Nästa match!

Tycker jag att Messi ska överraska lite och spela i dessa:

Hittade bilden från facebook så att det blev lite fula kanter.. :/

Dagens..

:love:humörGlad!
:love:mående: Väldigt bra!
:love:
bordePlugga :P
:love:frisyr: Fläta!
:love:smink: Mascara
:love:klädsel: T-shirt & Jeans
:love:planer: Vara med Alice :D
:love:vill ha: Systemkamera ;)
:love:fundering: Vad jag ska svara på frågorna ;)
:love:beroende: Datorn
:love:tråkigaste: Vet inte.
:love:längtan: Vara med Alice :D
:love:super längtan: Sommaren!
:love:gjorde dig glad: Du! ;)
:love:låt: 


Ju mer du vågar, ju starkare blir du!


Test!


Testade animera denna bilden, blev väl ganska bra? Huhu, första gånger. Nu försöker jag få den större så den passa in till en header.
Q. Vad tycks? <3

Alice

Tjenare!! Sitter och kollar på Eva & Adam, haha men jag tycker den är så sjukt rolig. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem för senare ska jag åka till Alice. :D Redigerade som sagt lite bilder igår kväll som idag kommer som tidinställda eftersom jag inte vet om jag kommer blogga speciellt mycket senare. Nu ska jag försöka redigera en header. Puss!


Breakfast


Ny tidning. ;)

Köpte en ny tidning föut när jag var iväg och köpte fredagsmys med mina systrar.


Och den köpte jag för:

Massa bilder och intervjuer med 1D! :D


Om skratt förlänger livet är vi odödliga.

Tack Mathilda, Wilma & Jessica för en sjukt rolig dag med en massa skratt! ;)

Hej! Som sagt så var jag med Wilma, Mathilda & Jessica idag. Haha. Innan var vi i skolan och då var vi på utflykt. Jag tycker att det var helt okej att vara där och vi kollade på en utställning om 1700-talet. Det var roligast med att kolla på kläderna som man hade då.

Jag märkte en rolig sak när jag kom hem, jag hade smsat till Adam Alsing igår för dom la ut hans telefonnummer på hans program och han svarade mig. Senare idag så jag på hans program och han hade fått ca 4000 sms och han svarade på mitt.


Modell: Adam Alsing
Källa: www.google.se

Haha!!

Nu under kvällen har jag fixat lite tidinställda och redigerat lite bilder. Nu ska jag kolla på tv eller plugga.. Hm, jag väljer nog TV. ;)

Det sker inga missdag -bara lektioner!


Övernattning ♥

Hej! Julia fick stå för inlägget idag fast det kom xoxo elin efter för det alltid gör det ;).
Men jag sover hos Mathilda inatt kul för oss. HIHI! Mer uppdatering imorgon! :D<3

JULIA GÄSTBLOGGAR!

Hejsan Elins bloggläsare!
Jag heter Julia och är Elins...kompis syster...TYP kompis ;)
Tänkte att jag kunde köra ett litet gästbloggsinlägg här! Frågan är bara vad jag ska skriva om...
Jag kan ju börja med att berätta lite om min egen blogg. Den heter lillylondon.blogg.se och det är i grunden en fotoblogg. Den handlar även om min vardag och ridning som jag älskar!
Titta gärna in på den & släng iväg en kommentar! :)
Jag själv är femton år och går alltså i 9:an. Har nu bara sista terminen kvar vilket känns skönt. Är mitt uppe i nationella proven, och idag hade vi faktiskt sista delen i NO-nationella! Det gick bra och det känns väldigt skönt att det är klart.
Förutom ridning tycker jag om att fotografera, spela fotboll, vara med kompisar och mina kaniner!
Ha det bra!
/Julia

Ilskan som sprider sig runt dig.

Hej. Jag är på sjukt dåligt humör just nu. Ligger i badet och pluggar. Idag har jag vart i skolan och haft träning. Det gick faktiskt bra! :)


:/

Hej! Jag har haft en underbar dag idag samtidigt som jag lagt bloggen åt sidan :/ Inte bra, men nu ska jag läsa ut min bok och vila för jag är sjukt trött. Bättre på att uppdatera imorgon.

Maria Wern

Sitter jag och kollar på nu.
Under dagen var jag i skolan länge och sen var jag med Mathilda & Julia. Det var jättekul när vi gick till fotbollsplanen. ;) Ledsen för dålig uppdatering. Vi hörs väl mer imorgon? Ni vet väl att ni står med i mitt nationella prov?
STOLTA?

M y s k v ä l l !

Då tar jag mina myskläder på mig. Varning för dålig bildkvalitet.


Calippo shorts


www.google.se

Denna sak^^ tycker jag verkar riktigt god och jättemånga skriver om den.. Jag ska lätt prova för många har saknat den jättemycket och det verkar ju som den är rätt go då. ;)

Q: Har du smakat?
Q2: Var den god?

*Gääsp*

Hej jag är trött från imorse. Nu har jag precis gjort min läxa och för en stund sedan kom jag hem från Mathilda.
Hemma hos henne så spelade vi Sims, det var faktiskt riktigt länge sedan. Som sagt så var jag iväg med fotbollslaget
tidigt imorse. Men det var jättekul och klart värt det. Direkt efter var jag med Mathilda och var det hela dagen. Nu ska jag nog läsa i min bok. Kram.


Tidigt imorgon.

För tidigt.

Nejdå, det ska nog gå bra, 10 över 6 på morgonen bara... vakna vid 5... Menmen får väl gå och lägga mig nu. Puss och godnatt mina sötnosar! ;)


Macaroons

Bakade jag förut. Mamma köpte nämligen en ny bakbok till mig, med massa cupcakes och macaroons. Mumma. Men efter som det var första gången blev de lite konstiga.. Bl.a för stora för rinniga, ingen färg.. Men jag lär mig.
Resultat:





Sen såg jag denna söta bilden som jag så gärna ville visa er:

Haha, söta Niall Horan.

Q1: Har du smakat macaroons?
Q2: Var de goda?
Q3: Gillar du Niall Horan?


Girls just wanna have fun.

^^

Hej, bikinin var slutsåld och kommer inte tillbaka förrän i Maj så då får jag väl kolla igen.. :S Men istället åkte jag och min familj till ett cafe och åt. Sen åkte jag hem med mamma. Så sen dess har jag kollat på film och läst lite. Ikv
äll blir det final i Melodifestivalen, heja Molly eller Loreén!




Mer uppdatering senare. :D

Källa: www.google.se


Nice for the ears ;)


Hej!

Är på väldigt glatt humör idag och tänker masa mig iväg senare och kolla på denna bikini ;)



Jag tycker att den är väldigt snygg, vi får hoppas att den passar men annars hittar jag nog en annan snygg ^^
Q: vad tycker du om bikinin?

Källa:http://cubus.com/en/


Fredag

= Fredagsmys. :D

Hej! Var i skolan idag ^^ Helt vanlig dag. Men endå vad skönt, det är fredag! :D
Kan ju bara säga att jag älskar Fredagar! ;)
Efter skolan skulle jag vara med Jessica men det blev inte så länge för jag var så trött så jag la mig och vilade och läste vidare i min bok. Och det kommer inga bilder från igår idag heller för alla bilder jag tog ligger på Mathildas kamera. :/ Under dagen har jag bara läst och vilat. Har inte så mycket mer att säga. Eller jo förresten jag fixade naglarna resultat:






Q: Vad tycker du om naglarna?

Mathilda & Julia<3

Hej! Jag är ledsen för ganska dålig uppdatering! :( Imorse åkte jag med Mathilda och hennes mamma till skolan. Och nästsista lektionen på NO:n så hade vi redovisning. Det gick väl bra men vi vann inte.. :/ fast mitt exponent funkade typ sista sekunden.. Efter skolan gick jag, Mathilda och Julia och köpte godis inför kvällen. Så under kvällen har vi kollat på dubbelliv, läst, fotat och om vi har skrattat! Haha :D
Nu kollar vi på mobilerna! Ha det bra. Bilder från idag kommer antagligen upp imorgon.


Dag 9-5 sidor jag oftast är inne på!

Jag brukar vara inne på:
-fokis blogg
-mathildas blogg
-lisa mellerts blogg
-blogg.se
-facebook

:D


Dag 8- blogg jag läser varje dag.

Jag läser Lisa Mellerts blogg dagligen. Är inne på den 24/7 är seriöst besatt av den, haha vet inte varför men den är väl så bra.

Sommar :D? Nä! snö...

Hej! Sitter och kollar på Barcelona nu, gött Messi, 1-0! Haha, har precis duschat och tränat i snön. Snälla sluta snöa vi vill ju ha sommar, någon som håller med? Jaja, efter skolan var jag hos världens bästa Mathilda! Vi kollade på dumma mig. Det var en helt vanlig dag i skolan idag och jag blev färdig med en kudde på bara denna lektionen, no pic... :( Nu ska jag fixa mina naglar. <3

Veckans frågestund avslutad!

Hej! Märkte att jag egentligen skulle avsluta den igår men jag tänkte inte på det. Förlåt.
Men nu kommer svaren:

Vad är ditt favorit ämne i skolan? Svenska och Trä-slöjd! :D
favoritmat: Jag vet faktiskt inte, det är ju så svårt att välja.. :S
favoritklädesplagg: Jeans och blus.
besöksrekord 50 unika
bloggtips? fokis.se
Favoritprogram? Projekt runway.
Vad vill du bli när du blir stor? Designer
Favoritårstid? Sommar och Vinter. Gillar inte mellan för antingen väldigt varmt eller kaallt!! :D
Favoritmotto? Fånga dagen.
Om du fick en systemkamera, vad skulle du då ta kort på först Haha oj vad svårt, säkert lite egopix. ;)

Vinnaren är:




Grattis Julia, klicka på bilder för att komma till hennes fina blogg!
Tack för frågorna!

Top model Sverige

Sitter hos Mathilda och kollar på Top model Sverige nu.


Yey!

Tar itu med plugghögen nu. :(

Dag 7-Vad är vänskap


www.google.se
Vänskap för mig är inte att man inte bråkar utan mer att man vågar vara den man är och kan dela med sig av skratt och annat kul. Att man kan prata om det man vill men även om man är bästa vänner behöver man inte säga allting för varnadra. Man berättar det man känner för och man berättar det för vem man vill. Sen en sak som många reagerar på är att man skriver "finns" på facebook. Det tycker jag också är vänskap om man menar det, jag tycker att det är snällt att skriva att man bryr sig eller t.ex. skriver "Jag vet hur det känns" eller " Finns om du vill prata". Det tar jag bra och man mår ju bättre om man förstår att någon faktiskt bryr sig, redan då mår man ju bättre.


Charlie+Elin+Mathilda fotar!

Här kommer bilderna vi tog i Fredags som jag skrev om, enjoy. :D




Q: Vad tycker du om bilderna?
Q2: Vilken av bilderna tycker du är finast?


Åksiktsinlägg.

Hej! Jag har börjat med att skriva lite åsiktsinlägg och första kommer imorgon om Justin Bieber. Idag var jag i skolan, sen gick jag hem med Mathilda och vi satt vid datorn och gick ut och sålde new body, när vi två var ute fick jag inte sålt ett skit. Men sedan gick jag hem och sålde lite till så då fick jag sålt jätte mycket. Nu ska jag bara sälja 4 paket till sen har jag tjänat 1000 kr. :D Men sedan gick jag hem igen och nu sitter jag och kollar på familjen annorlunda.

www.google.se
Kl. 21.00 kommer några av bilderna som jag och Mathilda tog när vi var ute i Fredags med Charlie. Tog inte så många för Charlie var lite besvärlig ;) Men vi ses ju snart, eller? :D


Justin Bieber!

www.google.se


Jag är inget större fan av denna Justin men jag tycker att det är fel att hacka på honom.

Jag tycker att Justin Bieber är en söt kille och även om jag inte älskar hans musik så har jag ingenting emot honom, han kan ju sjunga och skriva musik. Han är en vanlig kille låt han vara..

Att han är bög? Nej! Han är ju för tusan ihop med Selena Gomez. Att han är töntig? Whuut? Han har flera miljontals beundrare och fans som skulle göra vad som helst för att få se honom.

Jag tycker att det är gulligt med belibers men för vissa kan det gå lite över gränsen fast det är ju klart mycket bättre än att hacka på honom. Sluta vara bittra och avundsjuka och skapa eran egen musik karriär.





Gosh im in love.

Haha, det värsta är att rubriken stämmer stoort!!

Hejhej, starka känslor här. För ca. en halv timme sedan kom jag hem från skolan. Sista lektionen var spanska, seegt! Men efter cyklade jag och Mathilda hem och åt. Nu sitter vi vid datan och bloggar. Snart ska vi gå ut och sälja newbody. Någon som kan hjälpa mig och typ köpa för 10000000000 kr? :D
Ring mig bby ;)


Mina röda converse.

C o p y r i g h t ! !


Q: Vad tycker du om bilderna?
Q2: Vilken färg tycker du är snyggast på converse?


Man vet aldrig vad man har förrän man mister det..

Hej mina fina bloggläsare! Nu är ni tillbaka och jag med nu ska jag bannemed inte blogga så lite haha. Kommer några bilder på mina converse imorgon, håll utkik. Nu sitter jag och kollar på Wallander. Imorse var jag på talangträning, jag tyckte det gick ganska bra fast det var ju ganska kallt. Sen åkte jag hem och badade sen skulle jag gå till Mathilda men jag hittade inte mina nycklar fast det löste sig.. Vi gick ut och fotade och några av bilderna har ni ju redan sätt, resten i morgon som sagt. ;) Senare åkte vi och köpte converse till Mathilda och en cykel och skor till hennes bror. Och sedan fotade vi lite till. Nu ska jag kolla på Wallander så får ni ha det bra!


Innan kunde jag dö för dig, nu är du död för mig.

Hej! Jag skrev att blogg.se appen hade blivit bra, men nej. Mitt inlägg igår publiceraders ju inte, det kanske inte är en ursäkt men så var det.
Nu sitter jag med Mathilda vid datorn, vi har precis ätit lunch och efterrätt ^.^  Förut var vi ute och fotade lite men det var så himla kallt så det blev bara några bilder. Nårgra bilder kommer upp nu, resten i ett annat inlägg.

Varning: Ljuset var lite jobbigt så mina ögon hade det lite svårt att vara öppna. ;)




Dagens outfit:
Kofta: H&M tror jag - ingen aning.
Jeans: Gina tricot-599 kr
T-shirt-New Yorker-99 kr


Q: Vad tycker du om bilderna?

Dag 5-Mina syskon ♥

Jag har två syskon som heter Moa och Alice.
Moa: Moa är en glad liten tjej som spelar fotboll, vilket hon är väldigt duktig på ^^ och går i cheerleeding. Hon är väldigt ofta med kompisar. Hon har brunt hår och blåa ögon, typ som jag. Vi är ganska lika fast inte lika mycket som när vi var mindre. Men min mamma säger att vi är väldigt lika när vi sover, haha. :D

Alice: Alice är en busunge, en tjej som är med kompisar och springer omkring ;) haha. Hon är en väldigt ljushårig tjej med blåa ögon, hon ser precis likadan ut som jag när jag var mindre, fast nej inte precis.. Utan mer att jag ser likadan ut som min mamma konstigt nog.. Skit samma, Alice är väl som dom flesta andra tjejer, hon älskar rosa och har en stor gaderob som är helt rosa,lila,röd. Hon har ungerfär 2 par byxor om man räknar onepiece som byxor.. ;)
Men lite kortfattat:



En gammal bild men hur söt som helst!





Jag har bara gamla bilder på Moa.



Myskväll=dålig på att uppdatera :(

Men jag har iaf kul! Nu ligger jag i sängen för att imorgon ska jag gå upp redan kl. 7 för lång fotbollsträning. :)
Igår natt sov jag hos Michaela. Och idag var vi hemma hos henne och sånt. Och nu på kvällen kom dom hit och vi åt pizza och kollade på tv.
Puss och god natt!

Bilden har inget med texten att göra men den är såå gullig! Haha.


Gamla bilder :D<3

Har fixat tidinställda nu med dagar, aw kolla bara in dag 5. Kollade igenom lite gamla bilder vill ni se? Såklart ni vill. HAHA! :D


Kolla bara mig och Mathilda när vi ska sjunga upp för klassen i typ.. 3:an.

Haha, jag och Moa och våran kompis Nellie. ;D

Men kolla här då hur söt får man vara?!
Q:vad tyckte du om bilderna förutom att dom var suddiga?
Q2: Vill du att jag ska lägga upp fler gamla bilder? :D

Dag 4-Det här får mig att gråta.

Mycket b.la döden men jag gråter ju inte hela tiden när jag tänker på den.


Min favorit i melodifestivalen.

Q: Vilken är din favorit från melodifestivalen? :D

Dag 3-Önskelista

-Canon eos 1100d
-Pengar :D
-Spabehandling ;)

Shopping! ♥♥

Hej! Sitter nu vid datorn och har grejat lite med photoshop.. Nej det kan jag inte säga, Mathilda grejar med fotoshop och jag försöker... Idag var jag i skolan och det var väl som en vanlig onsdag, och jag kom på ett namn till min lärares barn (hon är gravid). Hennes enda son heter Axel (hon är matte och no lärare och då andvänder man ju axel som ett namn på.. något. :S) Så då kom jag på världens bästa namn:
Haha, gulligt va? :D SÅKLART så ska barnet heta Elin om det blir en tjej ;) Nejdå, hon tyckte Elsa var bättre...
Men som rubriken lyder så shoppade jag med Mathilda idag! Detta köpte jag:
Örhängen till syrran för att jag tappade ett av hennes sådana: Ur och Penn - 39 kr

Lösnaglar: H&M -89 kr


Nagellacksbortagningsmedel: H&M - 29 kr

Extra nagellim: H&M-25/29 kr

Q: Vad tyckte du om mina små inköp? :D

Grattis Justin 12:56

<3


Yey! :D


RSS 2.0